Activitats Lúdico-Culturals

Escacs

Aquesta activitat és una oportunitat fantàstica per desenvolupar, mitjançant el joc, aspectes com: afavorir la capacitat de concentració i la capacitat d’abstracció (anotació de jugades, lectura de partides i textos), despertar la imaginació, treballar la previsió de conseqüències abans dels actes, la presa de decisions, reforçar les actituds de silenci i de respecte davant els companys, etc. L’Escola d’Escacs de Barcelona (www.eebcn.net) imparteix aquesta activitat a l’escola Tàber, amb una metodologia especialment adaptada als nens que s’inicien als escacs.

Ceràmica

Està orientada a dotar als nens i nenes dels recursos tècnics i materials necessaris per a què puguin desenvolupar la seva creativitat amb totes les garanties necessàries. L’activitat de ceràmica ajuda a l’alumnat a potenciar la seva capacitat per a la realització de peces ceràmiques bàsiques, amb bona qualitat tècnica i artística i amb materials apropiats, adaptats a cada nen/a segons la seva edat.

Ludoteca

En aquesta activitat, els més petits/tes disposaran d’una oferta de jocs i activitats per gaudir.

Anglès

La Fundació Llissach i l’AMPA Tàber us volen oferir la possibilitat de donar als infants de 3 a 11 anys unes classes d’anglès diferents: classes dinàmiques, divertides, plenes d’activitats i sorpreses mitjançant dos mètodes, Clip Clap English for Kids i CambridgeMés informació.

Música

Les AFAs de les escoles Tàber, Costa i Llobera, i Dolors Monserdà-Santapau oferim conjuntament una activitat de música extraescolar.

A les Tardes de Música, que funcionen des de fa més de 10 anys, proposem una activitat que se centra en la pràctica de la música en grup. Volem que els nens i nenes aprenguin a tocar un instrument i a cantar, però el que més ens interessa és que n’aprenguin junts, que gaudeixin de la música col·lectivament.

Per als més petits (P4 i P5), l’activitat és farà a totes les escoles, així, els nens i nenes no s’hauran de desplaçar. A partir de 1r un monitor acompanyarà els alumnes fins al Costa i Llobera.
 D’aquesta manera les tres AMPA podem compartir la infraestructura i el professorat, tot i donant la possibilitat als nostres fills i filles d’establir nous vincles amb els alumnes de les altres escoles.
 

Podeu trobar informació detallada a la pestanya d’Extraescolars>Música de la web de l’escola, en aquest enllaç, o contactant amb les coordinadores de l’activitat a través del mail vocaliademusica@gmail.com.

Culture Club

Aquest any introduïm una nova proposta: volem proporcionar als infants un espai on desenvolupar la seva creativitat i acostar-los a eines i processos nous i estimulants. Una extraescolar 3 en 1, perquè cada un dels trimestres girarà entorn a una disciplina i serà conduït per una persona diferent (professional i mare de l’Escola).

  • Disseny Gràfic al 1r trimestre
  • Gravat i estampació al 2n trimestre
  • Foto i cine al 3r trimestre