Anglès

La Fundació Llissach i l’AMPA Tàber us volen oferir la possibilitat de donar als infants d’1 a 11 anys unes classes d’anglès diferents: classes dinàmiques, divertides, plenes d’activitats i sorpreses mitjançant dos mètodes, Clip Clap English for Kids i Cambridge.

Clip Clap English for Kids

Clip Clap aposta per l’aprenentatge d’una nova llengua des de ben petits. És un mètode de més de 10 anys d’experiència al mercat i més de 3.500 alumnes arreu de l’estat espanyol, nascut de les necessitats reals dins de l’aula, d’una mestra d’anglès. Classes 100% en anglès, dinàmiques, divertides plenes de jocs i cançons que transporten els alumnes dins d’unes situacions reals i quotidianes per tal que s’identifiquin amb els personatges de les històries.

P3, P4 i P5 Clip Clap-Growing Up

Treballa a partir d’històries contextualitzades en situacions reals i quotidianes per tal que els nostres alumnes s’identifiquin amb els personatges, i puguin arribar a ser ells mateixos els autèntics protagonistes de les històries. A través dels diàlegs dels personatges de les històries, proporcionem als nostres alumnes expressions, vocabulari relacionat i estructures lingüístiques en anglès, i d’aquesta manera ells interioritzen cadenes de llenguatge perfectament estructurades i plenes de significat global.

1r i 2n de primària Clip Clap-Start Reading

Clip Clap English for Kids segueix treballant amb històries contextualitzades en situacions reals i quotidianes, i aprofita els diàlegs dels personatges protagonistes per iniciar als alumnes en l’aprenentatge de la lectoescriptura, sense oblidar tot el treball de comprensió i expressió oral tant important en l’aprenentatge d’un idioma, essencial en aquestes edats primerenques.

Cambridge (a partir de 3er)

Més de 2000 persones es presenten cada any a fer exàmens oficials de Cambridge a tot el món. Ho fan per obtenir una titulació de reconeixement internacional que acreditarà el seu coneixement del idioma i els ajudarà en els seus estudis i més endavant en el món laboral. Els exàmens de Cambridge són un requisit per un gran nombre d’institucions educatives i empreses de tot tipus.