Casals d’estiu

MotxillaLa Comissió d’Activitats d’Estiu de l’AFA organitza activitats de lleure per als nostres fills i filles durant els
mesos de juny i juliol

A finals d’abril hi ha la reunió informativa de les activitats d’estiu i a principis de juny una altra d’específicament dirigida a les famílies dels infants inscrits.

Durant el període de les activitats trobareu tota la informació (rutes d’autocar, menús de casals, menús de colònies, graella d’activitats de tardaesport) al web de l’escola. Les inscripcions es realitzen a la secretaria de l’escola o via agenda a principis de maig.

Per a qualsevol consulta o dubte contacteu amb la comissió.

Casals d’estiu 2019

Aquest curs 2018-19 s’ofereixen 3 casals (homologats per l’Ajuntament de Barcelona): el casal Esportiu Tàber-Can Caralleu, el casal Tàber – Escola Creativa (Vivartist), i el casal DMS – Les cròniques de l’Inspi (Escacs, Teatre i Hoquei + lleure).

CASAL VIVARtIST 2019 Tàber – escola creativa

Aquest casal està dirigit a nens i nenes a partir del 1r curs de primària. El casal VivArtist s’ofereix conjuntament amb les escoles Dolors Monserdà-Santa Pau i Escola Costa Llovera. Es tracta d’un casal amb diferents activitats artístiques vinculades amb el teatre musical, on es treballarà el cant, la dansa i la interpretació. Per mes informació consulteu el web de Vivartist.

Durant les 3 setmanes treballarem:

1ª setmana: del 25 al 28 de juny: Ràdio Txaranga Tàber (ràdio-comunicació + lleure)

2ª setmana: de l’1 al 5 de juliol: Musical Tàber Show (teatre-música + lleure)

3ª setmana: del 8 al 12 de juliol: Pinta la Ciència (arts-ciència + lleure)

Inscripció: A partir del 27 d’abril a secretaria de l’Escola Tàber

Reunió informativa: 24 d’abril a les 19.00h a la Biblioteca de l’Escola Tàber

Més informació: díptic 1, díptic 2

CASAL TÀBER – DOLORS MONSERDÀ 2019

Les cròniques de l’Inspi (escacs, teatre i hòquei)

Aquest casal es realitza de manera compartida amb l’AFA de l’Escola Dolors Monserdà-Santa Pau i acull a nens i nenes de les dues escoles, incentivant les relacions amb altres nens fora de l’escola. El casal es durà a terme a les instal·lacions de l’escola Dolors Monserdà. El casal té una durada de 5 setmanes, des del 25 de juny i fins el 26 de juliol.

Inscripció: A partir del 27 d’abril i fins el 27 de maig.

Reunió informativa: 12 d’abril, a les 17.00h a l’Escola Dolors Monserdà – SantaPau

Podeu trobar més informació en aquest document i al correu de la comissió DMS

CASAL esportiu TÀBER – CAN CARALLEU 2019

Els espais utilitzats seran les instal·lacions de l’escola Tàber i del CEM Can Caralleu i les activitats s’adapten totalment a l’edat dels infants (jocs per treballar habilitats psicomotrius, treballs manuals, activitats poliesportives, aquàtiques, de muntanya, escalada, tallers,…).

Encara que les activitats es portaran a terme bàsicament a les instal·lacions de Can Caralleu, els infants es portaran i es recolliran a l’escola on també dinaran.

  • Durada: quatre setmanes, del 25 de juny al 19 de juliol.
  • Cursos: P3 a 6è

Inscripció: del 29 d’abril al 31 de maig, omplint l’imprès que trobareu a l’escola Tàber.

Reunió informativa: 24 d’abril, a les 19.30h a la Biblioteca de l’Escola Tàber.