Casals d’estiu

MotxillaLa Comissió d’Activitats d’Estiu de l’AMPA organitza activitats de lleure per als nostres fills i filles durant els
mesos de juny i juliol

A finals d’abril hi ha la reunió informativa de les activitats d’estiu i a principis de juny una altra d’específicament dirigida a les famílies dels infants inscrits.

Durant el període de les activitats trobareu tota la informació (rutes d’autocar, menús de casals, menús de colònies, graella d’activitats de tardaesport) al web de l’escola. Les inscripcions es realitzen a la secretaria de l’escola o via agenda a principis de maig.

Per a qualsevol consulta o dubte contacteu amb la comissió.

Casals d’estiu 2018

Aquest curs 2017-18 s’ofereixen 3 casals (homologats per l’Ajuntament de Barcelona): el casal Tàber-Dolors Monserdà, casal de lleure gestionat per l’Asssociació Esportiva Ciutat Vella, el casal Vivartist, casal artístic gestionat per Vivències i el casal Tàber-Can Caralleu, casal esportiu.

Dates importants:

 • Reunió informativa generalDijous 19 d’abril a les 19h. Casal artístic Vivartist (Vivències), a les 19.30h casal de lleure A.E.Ciutat Vella i a les 20h casal esportiu Can Caralleu.
 • Preinscripció casal Vivartist: del 23 d’abril al 8 de juny omplint aquest formulari que també trobareu a la secretaria de l’escola.
 • Inscripció casal Tàber–Dolors Monserdà:  del 24 d’abril al 16 de juny a http://www.aeciutatvella.cat/casals-i-campus/ omplint el formulari on-line o presencialment a la seva oficina del C.Flassaders 23, baixos.
 •  Inscripció casal Tàber – Can Caralleu: del 26 d’abril al 31 de maig, a l’escola Tàber.

CASAL VIVARIST 2018

Aquest casal està dirigit a nens i nenes a partir del 2n curs de primària. El casal VivArtist s’ofereix conjuntament amb les escoles Dolors Monserdà-Santa Pau i Escola Costa Llovera. Es tracte d’un casal amb diferents activitats artístiques vinculades amb el teatre musical, on es treballarà el cant, la dansa i la interpretació. Per mes informació consulteu el seu web www.vivartist.com.

El Centre d’Interès serà, a través del Teatre Musical, Express Yourself (Sigues tu mateix) inspirat en una cançó del musical Billy Elliott. Així a través d’aquest Centre d’Interès treballarem el respecte als altres i a un mateix, ens coneixerem i expressarem qui som.

Durant les 4 setmanes treballarem aquests musicals:

1ª setmana: Billy Elliott (en anglès)

2ª setmana: El Petit Príncep

3ª setmana: Matilde

4ª setmana: Coco

 • Durada: 4 torns setmanals, del 25 de juny al 20 de juliol.
 • Horari: 9h-17h.
 • Cost setmanal: 129,50 € (dinar inclòs) / 67,24 € (Matí) / 110,66 € (Matí + Menjador) / 85,60 € (Matí + Tarda).
 • Cursos: 2n a 6è
 • Servei d’acollida: El servei d’acollida es farà de 8h a 9h i de 17h a 18h amb un cost de 12,5Eur cada franja (amb un mínim de 5 inscrits).

Inscripcions: del 23 d’abril al 8 de juny omplint aquest imprès que trobareu també a la secretaria del Tàber.

CASAL TÀBER – DOLORS MONSERDÀ 2018

Podeu veure la informació més complerta del casal de l’Associació Ciutat Vella en aquest enllaç.

Casal de lleure:

Aquest casal es realitza de manera compartida amb l’AFA de l’Escola Dolors Monserdà-Santa Pau i acull a nens i nenes de les dues escoles, incentivant les relacions amb altres nens fora de l’escola. Es durà a terme a través de la gestió de l’A.E. Ciutat Vella i és un casal de lleure. El casal es durà a terme a les instal·lacions de l’escola Dolors Monserdà.

Hi haurà un grup de petits de P3 i P4 per al qual s’han adaptat tant les activitats i les sortides  (circuits psicomotrius, gimcanes, espectacles de titelles, contes, cançons, etc.), i el grup de mitjans i grans (de P5 a 6è) que tindrà una programació específica. 

Aquest casal s’oferirà durant cinc setmanes, sempre i quan hi hagi suficients nens apuntats a cadascuna de les setmanes des del 26 de juny fins al 28 de juliol.

 • Durada: 6 torns setmanals; del 25 de juny al 27 de juliol i del 3 al 7 de setembre.
 • Horari: 9:00-17:00h.
 • Cost setmanal: 120,00 € (dinar inclòs)
 • Cursos: de P3 a 6è
 • Servei d’acollida: Servei d’acollida serà de 8h a 9h amb un cost de 12,00 € la setmana o de 3,00 € puntuals.

Inscripció: a partir del 23 d’abril a http://www.aeciutatvella.cat/casals-i-campus/ omplint el formulari on-line o presencialment a la seva oficina del C.Flassaders 23, baixos

Podeu trobar més informació en aquest document.

CASAL TÀBER – CAN CARALLEU 2018

Els espais utilitzats seran les instal·lacions de l’escola Tàber i del CEM Can Caralleu i les activitats s’adapten totalment a l’edat dels infants (jocs per treballar habilitats psicomotrius, treballs manuals, activitats poliesportives, aquàtiques, de muntanya, escalada, tallers,…).

Encara que les activitats es portaran a terme bàsicament a les instal·lacions de Can Caralleu, els infants es portaran i es recolliran a l’escola on també dinaran.

 • Durada: quatre setmanes, del 25 de juny al 20 de juliol, amb inscripció setmanal.
 • Horari: 9h-17h.
 • Cost setmanal abonats: Torn de 5 dies, 135,93 € (dinar inclòs)
 • Cost setmanal no abonats: Torn de 5 dies, 151,77 € (dinar inclòs)
 • Cursos: P3 a 6è
 • Nombre de places: 150 €.
 • Servei d’acollida (inclòs en el preu): El servei d’acollida es farà de 8h a 9h i de 17h a 18h.

Inscripció: del 26 d’abril al 31 de maig, omplint l’imprès que trobareu a l’escola Tàber.

Podeu trobar més informació en aquest document, i la normativa en aquest altre document.