Colònies d’estiu

MotxillaLa Comissió d’Activitats d’Estiu de l’AFA organitza activitats de lleure per als nostres fills i filles durant els mesos de juny i juliol

A finals d’abril hi ha la reunió informativa de les activitats d’estiu i a principis de juny una altra d’específicament dirigida a les famílies dels infants inscrits.

Durant el període de les activitats trobareu tota la informació (rutes d’autocar, menús de casals, menús de colònies, graella d’activitats de tardaesport) al web de l’escola. Les inscripcions es realitzen a la secretaria de l’escola o via agenda a principis de maig.

Per a qualsevol consulta o dubte contacteu amb la comissió.

COLÒNIES 2019

Com ens els darrers anys es faran de la mà de 7 i Tria i de manera coordinada amb les AFAs de les diferents escoles del barri (Nabí, Orlandai i Dolors Monserdà). Les colònies estan obertes a nens/es de totes aquestes escoles a partir de P4.

Les colònies ofereixen activitats esportives, tallers, jocs d’orientació, jocs de nit, etc… i es realitzaran a la casa de colònies Rectoria de la Selva. En aquest document trobareu més informació. 

Torns
  • Torn curt 1: 5 nits: de l’1 al 6 de juliol
  • Torn curt 2: 6 nits: del 6 al 12 de juliol
  • Torn llarg 3: 11 nits: de l’1 al 12 de juliol
Inscripció: del 2 al 15 de maig, al web de 7 i Tria o al telèfon, amb el codi corresponent al torn (podeu consultar els codis aquí)
Reunió informativa: 30 d’abril, a les 19.00h a l’Escola Tàber (Biblioteca).