Colònies d’estiu

MotxillaLa Comissió d’Activitats d’Estiu de l’AMPA organitza activitats de lleure per als nostres fills i filles durant els mesos de juny i juliol

A finals d’abril hi ha la reunió informativa de les activitats d’estiu i a principis de juny una altra d’específicament dirigida a les famílies dels infants inscrits.

Durant el període de les activitats trobareu tota la informació (rutes d’autocar, menús de casals, menús de colònies, graella d’activitats de tardaesport) al web de l’escola. Les inscripcions es realitzen a la secretaria de l’escola o via agenda a principis de maig.

Per a qualsevol consulta o dubte contacteu amb la comissió.

COLÒNIES 2018

Com ens els darrers anys es faran de la mà de 7 i Tria i de manera coordinada amb les AFAs de les diferents escoles del barri (Nabí, Orlandai i Dolors Monserdà). Les colònies estan obertes a nens/es de totes aquestes escoles a partir de P4 per als torns de 5 dies i a partir de 1r per al torn de 10 dies.

Les colònies ofereixen activitats esportives, tallers, jocs d’orientació, jocs de nit, etc… i es realitzaran a la casa de colònies Mas Cabàlies durant la primera quinzena de juliol, a Ogassa (Girona). La casa disposa de cuina pròpia, diferents zones d’esbarjo, piscina i zones d’activitats i jocs amb ombra. A més disposa d’una zona d’acampada on es faran torns per passar nits en tendes.

En aquest document trobareu més informació sobre l’horari de sortida i arribada i el material que han de dur els infants.
 
Torns
  • 10 dies, del 3 al 13 de juliol: 1r a 6è Primària – (510,45 €)

  • 5 dies, del 3 al 8 de juliol: P4 – 6è de Primària (281,03 €)

  • 5 dies, del 8 al 13 de juliol: P4 – 6è de Primària (281,03 €)


En els torns que marxen el dia 3 està inclòs el dinar del primer dia i els desplaçaments en autocar (arribada i tornada de tots els torns). En el cas del torn que marxa el dia 8 està inclòs el sopar del primer dia i els desplaçaments.

 
Reunions informatives
Dijous 12 d’abril a les 19h a l’Escola Tàber (Biblioteca).
 
Inscripcions

Les places, com sempre s’aniran adjudicant per ordre d’inscripció.

Places disponibles: 100 places

Dates d’inscripció: Del 23 d’abril al 9 de maig del 2018 a través de la web de 7 i tria o bé trucant a 7 i Tria al 936821043.

Podeu consultar el full informatiu de 7 i Tria aquí on hi trobareu més informació i els codis de cada torn per poder fer la inscripció