Colònies d’estiu

MotxillaLa Comissió d’Activitats d’Estiu de l’AMPA organitza activitats de lleure per als nostres fills i filles durant els mesos de juny i juliol

A finals d’abril hi ha la reunió informativa de les activitats d’estiu i a principis de juny una altra d’específicament dirigida a les famílies dels infants inscrits.

Durant el període de les activitats trobareu tota la informació (rutes d’autocar, menús de casals, menús de colònies, graella d’activitats de tardaesport) al web de l’escola. Les inscripcions es realitzen a la secretaria de l’escola o via agenda a principis de maig.

Per a qualsevol consulta o dubte contacteu amb la comissió.

COLÒNIES 2017

Com ens els darrers anys es faran de la mà de 7 i Tria i de manera coordinada amb les AMPA’s de les diferents escoles del barri (Nabí, Orlandai i Dolors Monserdà). Les colònies estan obertes a nens/es de totes aquestes escoles a partir de P4 per als torns de 6 dies i a partir de 1r per al torn de 13 dies.

Aquest any el centre d’interès que marcarà les colònies és “L’Edat Mitjana i el Petit Príncep”, amb activitats esportives, tallers, jocs d’orientació, jocs de nit, etc… i es realitzaran a la casa de colònies El Rourell durant la primera setmana (26 de juny a 1 de juliol) i a Les Preses la segona setmana (2 al 8 de juliol), totes dues a la Vall d’en Bas (Garrotxa) i amb una distància entre elles de 3 Km. Les cases disposen de cuina pròpia, diferents zones d’esbarjo, piscina (en el cas de les Preses es tracta de la piscina municipal),camp de futbol i zones d’activitats i jocs amb ombra.

En aquest document trobareu més informació sobre l’horari de sortida i arribada i el material que han de dur els infants.
 
Torns

13 dies, del 26 de juny al 8 de juliol: 1r Primària – 2n ESO (585,52 Eur)
6 dies, del 26 de juny a l’1 de juliol: P4 – 2n ESO (275,52 Eur)
7 dies, del 2 al 8 de juliol: P4 – 2n ESO (301,24 Eur)
Com a novetat aquest any està inclòs el dinar del primer dia i els desplaçaments en autocar (arribada i tornada de tots els torns)

 
Reunions informatives
Dimecres 19 d’abril a les 19h a l’Escola Tàber (Biblioteca).
 
Inscripcions

Les places, com sempre s’aniran adjudicant per ordre d’inscripció.

Places disponibles:
26 de juny-1 juliol: 128 places
2 de juliol al 8 de juliol: 47 places
Del 24 d’abril al 10 de maig del 2017 a través de la web de 7 i tria o bé trucant a 7 i Tria al 936821043.

Podeu consultar el full informatiu de 7 i Tria aquí on hi trobareu més informació i els codis de cada torn per poder fer la inscripció.