Totes les notícies

Preinscripció i matrícula del curs 2020-2021

Per al segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria, s’estableix  el calendari següent:

  •   Període de presentació de sol·licitud de preinscripció via telemàtica: 13 a 22 de maig (presencialment del 19 al 22 de maig, de manera excepcional i amb cita prèvia)

Accedeix a tota la informació de preinscripció aquí

Fes una visita virtual a la nostra Escola

 

 

 

Informació preinscripció i matrícula 2020-2021

Benvolgudes famílies,

amb la intenció de donar-vos a conèixer el nostre Projecte Educatiu, hem previst reunions informatives i una Jornada de Portes Obertes

REUNIONS INFORMATIVES

Tenim previstes les següents reunions informatives:

  • 22 de gener, a les 15.00h, reunió informativa i visita per l’escola.
  • 5 de febrer, a les 15.00h, reunió informativa i visita per l’escola.
  • 4 de març, a les 15.00h, reunió informativa i visita per l’escola

Cal concertar cita prèvia al telèfon 932801023, o bé a l’adreça escola@taber.cat

JORNADA DE PORTES OBERTES

JORNADA DE PORTES OBERTES ANUL·LADA!

  • 21 de març, de 10.00 a 12.00h, JORNADA DE PORTES OBERTES. Visita de les famílies a l’escola, que inclou l’acompanyament dels/de les mestres i de famílies de l’escola.

A l’apartat de matrícula 2020-2021 de la web trobareu informació actualitzada.

Espais carnestoltes

El 21-02-20, els Petits/es hem celebrat el matí de Carnestoltes amb uns espais d’aprenentatge oberts! Un munt de personatges han anat passant pels diferents espais on han pogut ballar, pintar, jugar, maquillar-se i fer exercici!

Veure totes les fotos

Dofins i Pumes a La Pedrera

El 28 de gener de 2020, els nens i nenes de P5, dofins i pumes, vam anar a fer la visita a La Pedrera com a introducció del projecte Gaudí. Tot i que van faltar uns quants nens i nenes perquè estaven malalts, vam veure i tocar moltes coses interessants!

Veure totes les fotos

Colònies 4rt

El 21, 22 i 23 d’octubre del 2019, els nois i noies de 4rt Pic Negre i el Far vam anar de colònies a la casa “Artur Martorell” de Calafell. Malgrat el mal temps que va fer vam poder fer moltes activitats i tallers. Vam aprendre moltes coses, vam conviure amb els nostres companys i mestres i ara ens coneixem millor. Vam trobar a faltar al Max i al Daniel que es van posar malats i no van poder venir. Ens ho vam passar molt bé! Aquí teniu una mostra de les nostres colònies.

Veure totes les fotos

Els músics de Bremen

El 30-01-20, les Àligues i els Lloros hem anat al gran teatre del Liceu a veure «Els músics de Bremen». Abans que comencés aquest espectacle de dansa, hem pogut veure el saló dels miralls!

Veure totes les fotos

Exposició de cranis

El 29-10-19, els nens i nenes de P4 hem pogut veure de molt a prop els cranis d’alguns animals, entre ells un de guacamai i un de voltor. Gràcies Josep!!!

Veure totes les fotos