Assemblea anual de l’AFA

El passat divendres dia 9 de novembre va tenir lloc l’Assemblea anual de l’AFA.

Vam iniciar una reflexió sobre el pati escolar, amb la conducció de La Mandarina de Newton, es va presentar el retorn de l’Assemblea 2017, l’informe de gestió i els comptes anuals i vam procedir a l’elecció dels nous membres de la Junta Directiva.

Durant l’Assemblea, també, es va presentar la Plataforma Salvem la zona verda escolar Can Caralleu: algunes famílies de l’escola s’han organitzat per expressar el seu rebuig a l’operació urbanística que ens afecta. Volen exigir a l’Ajuntament que elimini els pàrquings de davant les escoles i executi el planejament vigent d’acord amb la clau urbanística de zona verda que actualment, i des de fa més de 15 anys, ens correspon. Volen que la zona verda de davant de les escoles esdevingui un veritable passadís verd que connecti el casc antic de Sarrià amb el Parc de l’Oreneta. I al mateix temps, en cap cas es presenten com una plataforma que s’oposi a la construcció d’equipaments municipals i pisos de protecció oficial, al contrari: creuen que són absolutament necessaris a la ciutat, i també al nostre districte.

La voluntat de la plataforma, segons van comunicar, és defensar els interessos de l’escola i del barri. I els volen defensar amb el màxim consens de la comunitat educativa, amb respecte, debat i total transparència. Només així aconseguiran salvar un dels actius irrenunciables del nostre centre.
 
La plataforma informa del seu correu electrònic de contacte i del compte de twitter: @SalvemZonaVerda
 
Gràcies a tothom!