Classe oberta de sensibilització musical per alumnes de P3, P4 i P5

tardes_de_musica

Benvolgudes families,

El pròxim dia 2 de Juny volem convidar als alumnes de P3, P4 i P5 de l’escola Tàber que hi estiguin interessats a assistir a una classe oberta de Sensibilització musical. Els nostres alumnes i mestra ensenyaran als convidats quines rutines i tipus de treball es realitza en aquestes classes. Hi poden assistir tant nens com pares i les places són limitades. L’activitat es realitzarà a la mateixa escola.

Aquesta activitat s’emmarca dins el si de l’activitat de “Tardes de música”. Escola amb amb més de 10 anys de trajectòria que reuneix alumnes de les escoles Costa, Tàber i Dolors Monserdà. Amb continuïtat fins a 6è de primaria, ofereix classes de llenguatge musical, combo i d’instrument (violoncel, violí, piano, flauta travessera i clarinet).

Si voleu assistir a la classe oberta o necessiteu més informació, només cal que envieu un correu a: vocaliademusica@gmail.com

Trobareu informació addicional sobre l’activitat de Música: inscripcions curs 2016-2017, assignatures, horaris i professorat a l’apartat d’extraescolars.

Atentament,
Sandrine Robilliard i Laura Viladrich (Equip de coordinació de Tardes de música)