Els dracs fem de fotògrafs per un dia amb la Geòrgia!!!

IMG_1710Dijous 31 de maig va venir la Geòrgia, la mare de la Noah Aguilera a l’aula dels Dracs.
Després de la conferència que ens havia fet la Noah sobre com fer fotografies amb una caixa de sabates, tots i totes ens havíem quedat meravellats i li vam demanar a la Geòrgia si un dia podria venir a l’aula a fer-nos un petit taller sobre fotografia.
La Geòrgia va acceptar la nostra invitació i ens va portar 6 caixes fetes per ella, unes de cartró, les altres de fusta, molt maques, per fer fotografies amb els grups cooperatius que tenim a l’aula.
Va ser una experiència molt motivadora i interessant, vam poder viure tot el procés, des que dins del laboratori, a les fosques, vam posar el paper de fotografia dins la caixa, fins al moment del revelat final, passant per l’excursió al parc de l’Oreneta en busca de la millor localització i l’espera dels 6 o 7 minuts.
Va ser impressionant veure com anaven sortint les fotografies al revelar-les.
Al cap d’una setmana vam poder tenir una fotografia cada nen/a, ja que la Geòrgia se les va endur per editar-les i ens les va retornar en forma de postals.
Així doncs, l’últim pas ha estat enviar-nos-les els uns als altres per desitjar-nos bones vacances!!!

Fer fotografies amb una caixa de sabates…

Sembla màgia, oi? 😉

Moltíssimes gràcies Geòrgia per la teva dedicació i la teva ajuda!!! T’esperem quan vulguis per tornar a fer més fotografies!!!

Veure totes les fotos