Estimades nenes i estimats nens, comencem l’escola!

Ja  ho tenim tot preparat per rebre-us: l’espai d’acollida i d’aprenentatge dels Petits/es, els espais Àgora i les tardes creatives de Mitjans/es i Grans…i moltes coses més! 

Els i les mestres estem treballant en el disseny de nous espais de ciència, que esperem que us agradin molt.

Seguirem treballant per reduir el soroll a les aules i als passadissos, tal com ens vau proposar, així que aneu pensant idees!

La Carme ja ens ha preparat noves col·leccions per a la biblioteca. Aquest curs tots els grups podreu gaudir de la lectura de l’àlbum il·lustrat del mes, que us l’oferirà el servei de biblioteca a l’aula.

Els/les talleristes i els monitors i monitores del migdia tenen un munt d’idees i de jocs preparats.

Les cuineres us faran un arrosset amb tomàquet boníssim, amb unes croquetetes ben cruixents i amanida de l’hort. Aquest curs us podreu continuar servint com a casa. Ho vau fer tan bé el curs passat!

En Francesc, el jardiner, ja ens té a punt les plantes del pati. L’Anna Ruset i la Ma José estaran pendents del telèfon i de moltes coses més. L’equip de neteja ho està deixant tot molt polit i endreçat. Els autocars ja saben tot el camí que han de fer per arribar a Tàber. I en Josep ja és a punt, a punt, a punt… d’obrir-vos la porta!.                                                                                       

Segur que amb tot això i amb la vostra col·laboració tindrem tots i totes molt bon curs. Estarem al vostre costat per acompanyar-vos.

Una abraçada ben forta i fins ben aviat!!

L’equip de mestres

foto_mestres