La biblioteca s’omple d’històries de l’Índia

logo-bib-taber.jpgLa tarda del dijous 29 de maig, més de 30 nens i nenes van gaudir de l’activitat titulada “Contes de l’Índia”, que va fer-se a la biblioteca de l’escola.

En Westy Malik, pare de l’escola, va explicar-nos històries, ens va ensenyar fotografies i va parlar-nos de llocs, de costums, d’animals i també dels déus de l’Índia. En Westy va explicar-nos un conte en hindi molt i molt interessant titulat: “La història del petit Bàbaji” que la Cristina Saborido ens traduïa al català.

Al final de la sessió de contes en Westy va escriure el nom de tots els nens i nenes amb les lletres de l’alfabet hindi, i a tots ens va fer molta il·lusió, veure els nostres noms escrits en un alfabet completament diferent al nostre. Aquesta activitat, organitzada per la Comissió de Biblioteca, i amb el suport indispensable de les famílies implicades, és l’activitat trimestral amb que aquesta comissió va acomiadar –> l’ús d’aquest espai obert a les tardes al llarg de tot l’any (de dilluns a dijous de 16.30 a 18.00). Al juny romandrà tancada. Gràcies en nom de tots els pares a la família Malik Saborido. L’activitat va ser un èxit. Aprofitem per convidar-vos a enviar la vostra opinió sobre “La biblioteca a les tardes”. Qualsevol dubte, queixa o aportació serà benvinguda. Bones vacances i bon estiu!!!! Comissió Biblioteca img_0887.jpgimg_0884.jpgimg_0885.jpgimg_0883.jpgimg_0892.jpgimg_0900.jpg