Cercaviles de Pecutàber per Santa Eulàlia

En motiu de les festes de Santa Eulàlia, volem fer-vos saber, que el Petit Prípetitprincepncep, la Serpentines juntament amb els capgrossos de l’Escola, han estat convidats un any més a la Mostra de Gegantons d’Escola i a la Cercavila, pels carrers de Ciutat Vella.

A partir de la tarda del proper dissabte 4 de febrer, els gegantons i els capgrossos, estaran exposats al vestíbul de l’edifici històric de la Universitat de Barcelona, a la plaça Universitat. Durant una setmana, la Mostra de Gegantons d’escola, podrà ser visitada per tothom qui ho vulgui.

percutaberEl dissabte següent, dia 11 de febrer, a partir de les 11 del matí, tindrà lloc la Cercavila tradicional, pels carrers de Ciutat Vella, amb la participació i l’ acompanyament de la Percutàber.

Aquest any, a diferència del altres anys, es sortirà des de la Plaça Castella, amb el següent recorregut: Plaça Castella, Carrer Tallers, Rambles (descendent), Virreina Rambles (creuament Rambles a l’alçada carrer Unió), Ferran i arribada a la Plaça Sant Jaume.

Des de la nostra comissió, volem tornar a fer , una crida, a totes les famílies de l’escola, per tal que aquell dissabte, acompanyeu els Gegantons i el seu seguici, en aquesta nova gesta.

Recordeu que la Percutàber és oberta a totes les famílies de l’escola.

Per formar-ne part, cal anar als assajos que tenen lloc els dissabtes cada quinze dies a les 11:00 a l’escola i posar-se en contacte via e-mail amb la comissió.