Primer dia de colònies

01-IMG_20180502_161334Els nois i noies de 4t Pedraforca i Tibidabo hem passat tres dies de colònies al casal de Sant Vicenç d’Arenys de Mar. Hem estat fent activitats i tallers relacionats amb el mar i el món dels pirates. Aquí teniu una mostra de les activitats que vam fer i de com en vam gaudir tots plegats.
El dimecres en arribar vam llegir la carta del pirata Willy i vam conèixer als monitors i monitores. Després de dinar vam decorar en un taller el nostre mocador de pirata.
Vam fer jocs per conèixer-nos millor i cada grup vam triar un nom de pirates : “els anxovetes “ “els dotze cocos” ….
Vam aprendre la cançó i dansa dels pirates. Per recuperar-nos vam fer un bon berenar. Ens vam instal·lar a les habitacions i també vam tenir estones de joc lliure. Ens agradava molt fer cabanes al prat de davant de la casa, altres preferien jugar a futbol.
A l’Aleem li va caure una dent el primer dia de les colònies. Vam descobrir que, la Rosa, la cuinera de la casa era una cuinera excel·lent. Al vespre li vam cantar una cançó per felicitar-la. Es va emocionar. Finalment vam fer una gimcana pirata per tal de trobar i recuperar la clau que obria el cofre del tresor.

Veure totes les fotos