Tot allò que no sabeu de Festàber’18… i sempre heu volgut saber

Sticker-nenCom que aquest any les famílies de 2n han decidit canviar el format de la festa de l’escola, potser hi ha informació que no ha quedat prou clara. A continuació us detallem tot d’informació pràctica i molt útil per anar ben preparats pel Festàber d’enguany.
 
1. Formulari d’inscripció. Disponible fins el 5 de maig. Cal omplir-lo per: 
  • Apuntar-se a la cursa
  • Comprar tiquets del bar a preus reduïts
  • Participar a la rifa
Si us plau, llegiu amb atenció tots aquells que patiu pel què i com menjarem el dia de Festàber. Us recomanem obrir i omplir el formulari, és molt aclaridor.
 
Podeu trobar el formulari en aquest enllaç.
 
 2. Però… què oferirà el bar?
 
Tot i que ha canviat el format, el bar tindrà de tot. Hi trobareu:
 
  • ESMORZAR: dolç o salat, com més us agradi. Podreu gaudir dels nostres entrepans amb el millor formatge o embotits o bé una bona coca dolça. Tot acompanyat de sucs ecològics, cacaolats i altres refrescos. Marqueu l’opció dels tiquets esmorzar al formulari i trieu al vostre gust!

  • FESTIVAL DE TAPES I BEGUDES:  olives, croquetes, les braves de la Pubilla, hummus i guacamole amb nachos, truita de patates, xips, refrescos, cervesa i vermutet! Reserveu tants tiquets de bar com vulgueu, i el dia de la festa podreu bescanviar-los pel que més us agradi de la nostra oferta de tapes i begudes. Cada tiquet té un valor de 7€ i, en funció del que us vingui de gust, s’anirà restant l’import de les vostres consumicions… vaja, com sempre.

  • DINAR: pels que vulguin quelcom més, proposem un bon entrepà de botifarra de pagès  amb salsetes a escollir, amb una tapa del bar a escollir i una beguda. Els entrepans són de la foodtruck “La Coqueta” i estan boníssims!!! Si en voleu, reserveu els vostres tiquets dinar adult.

  • DINAR INFANTIL: i per acabar, pels petits proposem un bon plat de macarrons o un entrepà del bar amb beguda i  gelat, tot això inclòs al tiquet dinar infantil.
Sona bé, oi? Doncs vinga, no dubteu més i feu la vostra inscripció al formulari del Festàber 2018.
 
Teniu fins al 5 de maig!