Trobada de gegants a Mataró

Aquest diumenge dia 10 d’abril, al llarg del matí, se celebrarà la XVIII Trobada de Gegants i Capgrossos de Catalunya a Mataró organitzada per l’escola Anxaneta d’aquesta ciutat. Una trobada multitudinària amb 58 colles geganteres i més de 2300 persones participants, on el Petit Príncep, els capgrossos de l’escola i la Percutàber hi participaran.

A les 11.45h s’inciaran dues cercaviles simultànies des de diferents espais de l’entorn de l’escola Anxaneta fins arribar a la plaça de Santa Anna on es faran els parlaments, el ball conjunt dels gegants i el lliurament de records de l’acte. En aquest enllaç trobareu més informació.

Des la comissió del Petit Príncep es fa una crida a totes les famílies de l’escola per tal que aquest diumenge acompanyin els Gegantons i el seu seguici en aquesta nova gesta.

Recordeu que la Percutàber és oberta a totes les famílies de l’escola però que per formar-ne part cal anar als assajos que tenen lloc els dissabtes cada quinze dies, a les 11h, a l’Escola i posar-se en contacte via correu electrònic amb la comissió per tal de poder tenir previsió dels instruments.