Trobada de Gegants d’Escola de Catalunya

El Petit Príncep, la Serpentines, els capgrossos i la Percutàber, tornaran a participar a la  XIX Trobada de Gegants d’Escoles de Catalunya que es celebrarà a Barcelona, concretament al Districte de Sant Andreu el proper diumenge 28 de Maig de 2017.

La Trobada de Gegants d’Escola és una gran festa que uneix la cultura i el món educatiu reunint en una trobada anual una representació d’escoles d’arreu de Catalunya, juntament amb els seus gegants, gegantons i/o figures.

En aquesta festa els assistents comparteixen experiències durant un dia, mostren les seves figures en la plantada i la cercavila, gaudeixen d’un dinar de germanor i participen de les diferents activitats que els organitzadors preparen.

En aquests enllaç podreu trobar els horaris i recorregut de la Cercavila i de totes les activitats que han preparat les escoles organitzadores pel diumenge al matí.

percutaberDes de la comissió, volem fer una crida, un cop més, a totes les famílies de l’escola, per tal que vingueu i participeu de la Festa tot acompanyant els gegantons a ritme de Percutàber!  Us necessitem per acompanyar els gegantons i fer-los ballar!

APA SOM-HI TOTS!