Uns dies fantàstics a Torreferrana

IMG_20190509_092938El dia 8 de maig, els alumnes i les alumnes de tercer vam anar de colònies a Torreferrana. És una casa del segle XV amb torre de defensa. Està situada molt a prop del poble de Bellcaire de l’Empordà.
Quan vam arribar ens vam instal·lar a les habitacions i vam anar a dinar. Havíem d’agafar forces per totes les activitats que ens tenien preparades els monitors i monitores de la casa. Primer, ens van repartir en tres grups i cada grup va anar fent activitats diferents:

La terra: Vam treballar els moviments del sol i de la lluna. També l’atmosfera terrestre i les seves capes.
El sistema solar: Vam fer un viatge pels planetes del sistema solar i vam conèixer les seves característiques més destacades.
Planetari: Vam poder observar el cel i els moviments dels estels. Vam conèixer algunes constel·lacions i les seves històries mitològiques.
Gimcana galàctica: Aquesta ens va agradar molt! Com si fóssim astronautes vam superar proves relacionades amb l’espai.
Entrenament astronauta: Ens vam preparar amb exercicis d’habilitat física i psicomotriu per fer una missió encomanada a l’espai!!
Tirolina: Vam treballar la tècnica del descens tirant-nos per una súper tirolina!
Orientació: Van posar a prova la nostra capacitat d’observació per localitzar rumbs i posicions.
Enlairament del coet: Vam construir un coet amb material reciclat i el vam fer enlairar utilitzant una reacció química.

Desprès d’estar tot el dia fent aquestes activitats tant divertides, vam fer un joc de nit amb les lots! I l’última nit vam ballar molt a la discoteca.
Han estat uns dies fantàstics en els que hem pogut conviure, aprendre, jugar i dormir amb els nostres amics i amigues de l’escola. Ens ho hem passat d’allò més bé i ja estem desitjant tornar-hi!

Veure totes les fotos