Visitem el Banc dels aliments

2019-02-07 Banc Aliments 6èLa setmana passada els alumnes de sisè la Mola vam visitar el Banc dels Aliments de Barcelona.

El Banc dels Aliments de Barcelona és una fundació privada benèfica independent i sense ànim de lucre i que té com a objectiu recuperar els excedents alimentaris i distribuir-los entre les entitats locals perquè els facin arribar a les persones necessitades.

Abans de visitar el magatzem de la zona Franca, el Francesc va venir a l’escola per explicar-nos què és el Banc dels Aliments i com gestionen els aliments que reben.

Al magatzem vam poder visitar les instal·lacions i també vam poder viure de primera ma com es treballa en aquesta fundació, ja que vam estar fent caixes i empaquetant els productes que havien arribat aquells dies, com si fóssim uns voluntaris més. En aquest cas ens va tocar empaquetar pasta, arròs, llegums, oli, llet…

Ens ho vam passar molt bé i vam aprendre que el Banc dels Aliments fa una tasca molt necessària amb les persones més necessitades del nostre entorn.

Durant el mes d’abril farem la recollida d’aliments que fem cada any a l’escola i els enviarem al Banc dels Aliments. A veure si podem superar la nostra darrera marca!

Veure totes les fotos