Totes les notícies

Preparant la Festa Major

Contra la violència, serenor

Ahir tots i totes vam veure i viure coses que no entenem, perquè a les nostres escoles solucionem els conflictes parlant.
És per això que, aquest matí, hem volgut reflexionar-ho amb un minut de silenci al pati de l’escola.

El Claustre i l’AFA de l’Escola Tàber per l’educació de persones lliures i responsables en una societat que respecti els drets i llibertats fonamentals

La comunitat educativa de l’Escola Tàber ens reiterem en el nostre compromís d’educar infants i adolescents autònoms, amb pensament crític, i respectuosos amb la pluralitat de la nostra societat, i continuarem promovent els drets i llibertats fonamentals de qualsevol persona o col·lectiu, i per això ens adherim al manifest elaborat pels claustres d’escoles i instituts que formen part de la iniciativa Escola Nova 21.

Manifest de centres educatius

Estimades nenes i estimats nens, comencem l’escola!

Ja  ho tenim tot preparat per rebre-us: l’espai d’acollida i d’aprenentatge dels Petits/es, els espais Àgora i les tardes creatives de Mitjans/es i Grans…i moltes coses més! 

Els i les mestres estem treballant en el disseny de nous espais de ciència, que esperem que us agradin molt.

Seguirem treballant per reduir el soroll a les aules i als passadissos, tal com ens vau proposar, així que aneu pensant idees!

La Carme ja ens ha preparat noves col·leccions per a la biblioteca. Aquest curs tots els grups podreu gaudir de la lectura de l’àlbum il·lustrat del mes, que us l’oferirà el servei de biblioteca a l’aula.

Els/les talleristes i els monitors i monitores del migdia tenen un munt d’idees i de jocs preparats.

Les cuineres us faran un arrosset amb tomàquet boníssim, amb unes croquetetes ben cruixents i amanida de l’hort. Aquest curs us podreu continuar servint com a casa. Ho vau fer tan bé el curs passat!

En Francesc, el jardiner, ja ens té a punt les plantes del pati. L’Anna Ruset i la Ma José estaran pendents del telèfon i de moltes coses més. L’equip de neteja ho està deixant tot molt polit i endreçat. Els autocars ja saben tot el camí que han de fer per arribar a Tàber. I en Josep ja és a punt, a punt, a punt… d’obrir-vos la porta!.                                                                                       

Segur que amb tot això i amb la vostra col·laboració tindrem tots i totes molt bon curs. Estarem al vostre costat per acompanyar-vos.

Una abraçada ben forta i fins ben aviat!!

L’equip de mestres

foto_mestres

Obert el període d’inscripció al Servei Esporàdic Regular de transport escolar

Ja s’ha obert el període d’inscripció al Servei Esporàdic Regular de transport escolar (un o dos trajectes fixos per setmana).

Us hi podeu inscriure mitjançant aquest formulari.

El període d’inscripció es tancarà el dia 22 de setembre i es podrà començar a fer ús del servei el mes d’octubre, tal i com ja vam avançar al mes de juliol. Al llarg de l’última setmana de setembre es faran arribar les llistes d’usuaris.

Recordeu que les places per aquesta modalitat depenen de la ocupació dels autocars en funció dels usuaris de Servei Complet i Mitja Ruta, i per tant les places estan limitades, esperem poder donar servei a tothom. Es considerarà l’ordre d’inscripció en cas de falta de places.

Servei de comunicats per correu electrònic curs 2017-2018

Benvolgudes famílies,

Us informem que hem actualitzat el servei de comunicats per correu electrònic amb les llistes d’alumnes matriculats per aquest curs.

Només us heu de donar d’alta del servei si heu matriculat un nou fill o si voleu afegir o canviar l’adreça on rebeu els comunicats.

En cas contrari no cal que feu res i seguireu rebent els comunicats corresponents als nous cursos del vostres fills.

Si us voleu adreçar als delegats, ho heu de fer a l’adreça que correspon al vostre curs actual  (p.e. delegats.5e@taber.cat)

 

Benvingudes i benvinguts al nou curs 2017-2018

Benvolgudes famílies,

Reiniciem la tasca educativa amb il·lusió i nous reptes per endavant!

Dins del programa AVANCEM L’ESCOLA, l’equip segueix treballant una nova mirada sobre aspectes organitzatius, metodològics i pedagògics, que fan referència a la manera de SER i de FER, i que us presentarem en una propera reunió informativa oberta a totes les famílies del centre.

Trobareu la informació del nou curs a l’apartat web.

Treballem a l’hort

Hem collit faves i cebes, i les hem portat a la cuina.
El pugó ha atacat l’albercoquer i l’hem netejat amb aigua sabonosa.
Dels aglans que vam sembrar, han sortit unes quantes alzines!