Totes les notícies

Estem en contacte, ens comuniquem

Benvolgudes famílies!

IMPORTANT per a les noves famílies a l’Escola

Us recordem que per estar al dia de les novetats de l’Escola, de l’AFA i de les seves comissions, és important que us registreu al sistema de comunicats per correu electrònic:

En aquest enllaç us podeu donar d’alta al grup de comunicats del curs del vostre fill o filla
En aquest enllaç podeu comprovar a quins grups de comunicats esteu subscrits

Recordeu també que us podeu subscriure al canal Telegram de l’Escola Tàber  telegram

Sticker Nen sobre llibre Escola

Comencem l’escola!

Sticker-nen

Tot preparat! Els espais d’acollida i d’aprenentatge dels Petits/es, els espais Àgora i les Tardes Creatives…i moltes coses més!

La Carme ja ens ha preparat noves col·leccions per a la biblioteca. Aquest curs continuarem gaudint de la lectura de l’àlbum il·lustrat del mes, que va tenir tant d’èxit.

Els/les talleristes i els monitors i monitores del migdia tenen un munt d’idees i de jocs preparats, com sempre!

Les cuineres us faran un arrosset amb tomàquet boníííssim, amb  pollastre a la planxa i amanida de l’hort. I continuarem servint-nos com a casa. Sabem que us agrada molt fer-ho i aprofitem millor el menjar.

En Francesc, el jardiner, ja ens té a punt les plantes del pati. L’Anna Ruset i la Ma José estaran pendents del telèfon i de moltes coses més. L’equip de neteja ho està deixant tot molt polit i endreçat. Els autocars ja saben tot el camí que han de fer per arribar a Tàber. I en Josep ja és a punt, a punt, a punt… d’obrir-vos la porta!

Ah!  I recordeu que enguany, tal com vam acordar entre tots i totes,  només farem servir la bata a les activitats que ens puguem embrutar.

Segur que amb tot això i amb la vostra col·laboració tindrem tots i totes molt bon curs. Estarem al vostre costat per escoltar-vos i acompanyar-vos.

Una abraçada ben forta i fins ben aviat!!

L’equip de mestres

Benvingudes i bevinguts al nou curs 2018-2019

Benvolgudes famílies,

Reiniciem la tasca educativa amb il·lusió i nous reptes per endavant!

Dins del programa AVANCEM L’ESCOLA, l’equip segueix treballant una nova mirada sobre aspectes organitzatius, metodològics i pedagògics, que fan referència  a la manera de SER i de FER, i que us presentarem en una propera reunió informativa oberta a totes les famílies del centre.

Alhora us recordem alguns aspectes generals imprescindibles per al bon funcionament del centre, que trobareu a l’apartat web del curs 2018-2019.

Comptem amb vosaltres!

L’Escola                                      

Els dracs fem de fotògrafs per un dia amb la Geòrgia!!!

IMG_1710Dijous 31 de maig va venir la Geòrgia, la mare de la Noah Aguilera a l’aula dels Dracs.
Després de la conferència que ens havia fet la Noah sobre com fer fotografies amb una caixa de sabates, tots i totes ens havíem quedat meravellats i li vam demanar a la Geòrgia si un dia podria venir a l’aula a fer-nos un petit taller sobre fotografia.
La Geòrgia va acceptar la nostra invitació i ens va portar 6 caixes fetes per ella, unes de cartró, les altres de fusta, molt maques, per fer fotografies amb els grups cooperatius que tenim a l’aula.
Va ser una experiència molt motivadora i interessant, vam poder viure tot el procés, des que dins del laboratori, a les fosques, vam posar el paper de fotografia dins la caixa, fins al moment del revelat final, passant per l’excursió al parc de l’Oreneta en busca de la millor localització i l’espera dels 6 o 7 minuts.
Va ser impressionant veure com anaven sortint les fotografies al revelar-les.
Al cap d’una setmana vam poder tenir una fotografia cada nen/a, ja que la Geòrgia se les va endur per editar-les i ens les va retornar en forma de postals.
Així doncs, l’últim pas ha estat enviar-nos-les els uns als altres per desitjar-nos bones vacances!!!

Fer fotografies amb una caixa de sabates…

Sembla màgia, oi? 😉

Moltíssimes gràcies Geòrgia per la teva dedicació i la teva ajuda!!! T’esperem quan vulguis per tornar a fer més fotografies!!!

Veure totes les fotos

Obert el formulari d’inscripció al servei d’autocar pel curs 2018-2019

Sticker Edifici Escola

Podeu accedir al formulari des d’aquest enllaç: https://docs.google.com/forms/d/1hCMy_Sa7ZJv4A-C1psVc2zuRMg8LNu2GQ4IZvPMZKcU/edit?usp=sharing

Al formulari d’inscripció us demanem trieu la parada actual (del curs 2017-2018) que més us convé, a més  d’un màxim de dues adreces de referència, les quals farem servir per ajustar les parades de les rutes. El principal objectiu és optimitzar les rutes, per tal que siguin el més àgils possibles. És important que si hi ha qualsevol aspecte que creieu que hem de tenir en compte a l’hora d’assignar-vos una parada ens ho indiqueu al camp d’observacions del formulari d’inscripció.

Les rutes es dissenyen en funció de les adreces dels usuaris de Servei Complet (SC) o Mitja Ruta (MR), per als quals s’obre el període d’inscripció del 22  de juny al 6 de juliol.  

La inscripció per als usuaris del Servei Esporàdic Regular – SER (un o dos viatges de matí o tarda a la setmana) es farà entre el 12 i el 21 de setembre. La disponibilitat de places estarà en funció del nombre d’usuaris de SC i MR i l’adjudicació es farà per rigorós ordre d’inscripció.

Per qualsevol dubte o comentari podeu escriure a la següent adreça de correu electrònic indicant sempre el nom de l’escola del vostre fill/a:transports.taber.dms@gmail.com

Inscripció activitats Extraescolars 2018-2019

Ja està obert el període d’inscripció a les activitats extraescolars 2018-2019

Fins el proper dia 30 de juny podeu inscriure als vostres fills i filles a les activitats extraescolars del curs vinent.

Com aquest curs passat, enguany també podeu fer la inscripció a través del formulari on-line!

D’una manera fàcil i ràpida, des de qualsevol lloc, podeu apuntar als vostres fill@s a les diferents activitats sense haver de lliurar cap document a la Secretaria de l’escola.

Recordeu que per a fer la inscripció de música s’ha de contactar directament amb les coordinadores de l’activitat a través de la bústia de correu vocaliademusica@gmail.com

Documents relacionats:

Cantània

IMG_7849Els/les alumnes de 5è, des del mes d’octubre, han estat preparant la Cantània “Partícules” des de 3 vessants diferents:

•Musical: aprenent la part melòdica, rítmica i textual de les 10 cançons que integren la Cantània.
•Escènica: tots els moviments corporals que acompanyen les cançons i que l’enriqueixen pel que fa a la qualitat estètica.
•Artística: tots els elements materials artístics necessaris per enriquir les cançons i que s’han dut a terme des d’Art Class.

Veure totes les fotos