Totes les notícies

Informació sobre la preinscripció per al curs 2019-2020

En relació a la preinscripció per al curs 2019-2020, es preveu el següent calendari:

  • Reunions informatives: seran els dimecres 23 de gener, 6 de febrer  i 6 de març, de les 15.00 a les 16.30, prèvia cita al telèfon 93 280 10 23 o bé a l’adreça escola@taber.cat

  • Jornada de Portes Obertes: dissabte 16 de març, de les 10.00 a les 12.00.

Sortida al CRAM cicle mitjans

2019-03-05 CRAM cicle mitjans 1r 2n 3rDimarts, dia 5 de març, els nens i les nenes de primer, segon i tercer, vam anar d’excursió al Centre de recuperació d’animals marítims, al Prat de Llobregat.
Primers, ens van ensenyar les tortugues que viuen temporalment al CRAM i les tortugues que no podran tornar mai al mar. Ens van explicar les seves històries i perquè hauran de viure sempre allà.
Després els alumnes i les alumnes de primer vam fer un taller sobre les tortugues, els de segon vam fer un sobre els taurons i els de tercer, en vam fer un de sensibilització en cuidar les platges i no contaminar.
Va ser un dia molt interessant. Ens va agradar molt veure com cuiden les tortugues i ens van sensibilitzar sobre la importància de tenir cura dels animals i del món que ens envolta.
Quan varem acabar la visita al CRAM, vam anar a dinar a un parc del Prat de Llobregat i vam jugar tots els nens i les nenes de primer, segon i tercer junts.

Veure totes les fotos

Matí de Carnaval

2019-03-01 Matí de Carnaval p3 p4 p5Per celebrar la festa de Carnaval, els Petits/es hem pogut gaudir d’uns espais de lliure circulació.
Hem trobat diferents propostes: un espai motriu amb circuits, una discoteca per poder ballar, un lloc ple de ninots de playmobil per jugar, hem pogut fer collarets, titelles, hem pintat màscares, ens hem maquillat, i també hem fet cabanes!

Veure totes les fotos

Eines prehistòriques

Els nens i nenes de 3r estem estudiant les etapes de la història. Avui hem anat al parc de
l’Oreneta a buscar elements de la natura per construir eines, com si visquéssim a l’època
de la prehistòria. Amb pals, pedres, i cordill, hem construït eines per tallar, cuinar,
caçar…
Ha estat molt interessant ja que ens hem pogut posar en la pell dels homes neandertals i
hem après moltes coses. Ens ho hem passat d’allò més bé!

IMG_20190206_093706

Veure totes les fotos

Una visita novedosa: anem al Yomo

2019-02-26 YOMO 2019 6è6è la Mola i 6è Puigpedrós hem tingut l’oportunitat de visitar aquest curs el YOuth MObile festival (YOMO) per primera vegada a la història de Tàber.
A les seves instal·lacions hem gaudit amb espectacles, tallers interactius i múltiples activitats pràctiques al voltant de la ciència, la tecnologia, la robòtica i les arts entre d’altres disciplines, tot orientat cap a l’àmbit digital.
Els nens i nenes han pogut experimentar i interactuar amb una gran varietat de materials i de propostes. Ha estat molt enriquidor i emocionant!

Veure totes les fotos

Lab 0-6

2019-02-25 Lab 0-6 P3Avui ens ha visitat la Marta del Lab 0-6 de Manresa. Ens ha portat diferents propostes per investigar i experimentar.
En un taulell imantat, podíem enganxar-hi alguns objectes, altres no.
També teníem uns imants, però no s’enganxaven a tot arreu!
Hi havia unes politges que feien moure altres coses, una semblava un ascensor!
Hem pogut fer transvasaments de sorra amb diferents estris.
També hem trobat unes “ulleres” i hem canviat el color de les coses!
Hi havia un moble amb moltes portes, però cadascuna tenia una tanca diferent!
En acabar ens hem assegut a parlar de les nostres descobertes.
Ens ho hem passat molt bé experimentant!!!

Veure totes les fotos

Sortida al Museu de Ciències Naturals de Barcelona

2019-02-12 museu de ciències naturals 2nAhir, els Dracs i els Correfocs vam visitar el Museu de Ciències Naturals de Barcelona, situat al parc del Fòrum. Ens va agradar molt aquesta visita i vam aprendre moltes coses.
Vam entrar per grups, primer els companys i companyes que estudien els invertebrats, les aus i els amfibis i després els grups dels peixos, els rèptils i els mamífers. Vam dur a terme una feina d’investigació i recerca d’informació sobre el nostre projecte dels animals, que estem treballant aquest trimestre.
A la sortida vam poder gaudir una estona del parc que hi ha a la vora.
Aquesta informació ens servirà per acabar de realitzar els nostres murals i presentacions sobre el grup d’animals que hem decidit estudiar.

Ho vam passar genial!!!

Veure totes les fotos