Totes les notícies

Els dracs fem de fotògrafs per un dia amb la Geòrgia!!!

IMG_1710Dijous 31 de maig va venir la Geòrgia, la mare de la Noah Aguilera a l’aula dels Dracs.
Després de la conferència que ens havia fet la Noah sobre com fer fotografies amb una caixa de sabates, tots i totes ens havíem quedat meravellats i li vam demanar a la Geòrgia si un dia podria venir a l’aula a fer-nos un petit taller sobre fotografia.
La Geòrgia va acceptar la nostra invitació i ens va portar 6 caixes fetes per ella, unes de cartró, les altres de fusta, molt maques, per fer fotografies amb els grups cooperatius que tenim a l’aula.
Va ser una experiència molt motivadora i interessant, vam poder viure tot el procés, des que dins del laboratori, a les fosques, vam posar el paper de fotografia dins la caixa, fins al moment del revelat final, passant per l’excursió al parc de l’Oreneta en busca de la millor localització i l’espera dels 6 o 7 minuts.
Va ser impressionant veure com anaven sortint les fotografies al revelar-les.
Al cap d’una setmana vam poder tenir una fotografia cada nen/a, ja que la Geòrgia se les va endur per editar-les i ens les va retornar en forma de postals.
Així doncs, l’últim pas ha estat enviar-nos-les els uns als altres per desitjar-nos bones vacances!!!

Fer fotografies amb una caixa de sabates…

Sembla màgia, oi? 😉

Moltíssimes gràcies Geòrgia per la teva dedicació i la teva ajuda!!! T’esperem quan vulguis per tornar a fer més fotografies!!!

Veure totes les fotos

Obert el formulari d’inscripció al servei d’autocar pel curs 2018-2019

Sticker Edifici Escola

Podeu accedir al formulari des d’aquest enllaç: https://docs.google.com/forms/d/1hCMy_Sa7ZJv4A-C1psVc2zuRMg8LNu2GQ4IZvPMZKcU/edit?usp=sharing

Al formulari d’inscripció us demanem trieu la parada actual (del curs 2017-2018) que més us convé, a més  d’un màxim de dues adreces de referència, les quals farem servir per ajustar les parades de les rutes. El principal objectiu és optimitzar les rutes, per tal que siguin el més àgils possibles. És important que si hi ha qualsevol aspecte que creieu que hem de tenir en compte a l’hora d’assignar-vos una parada ens ho indiqueu al camp d’observacions del formulari d’inscripció.

Les rutes es dissenyen en funció de les adreces dels usuaris de Servei Complet (SC) o Mitja Ruta (MR), per als quals s’obre el període d’inscripció del 22  de juny al 6 de juliol.  

La inscripció per als usuaris del Servei Esporàdic Regular – SER (un o dos viatges de matí o tarda a la setmana) es farà entre el 12 i el 21 de setembre. La disponibilitat de places estarà en funció del nombre d’usuaris de SC i MR i l’adjudicació es farà per rigorós ordre d’inscripció.

Per qualsevol dubte o comentari podeu escriure a la següent adreça de correu electrònic indicant sempre el nom de l’escola del vostre fill/a:transports.taber.dms@gmail.com

Inscripció activitats Extraescolars 2018-2019

Ja està obert el període d’inscripció a les activitats extraescolars 2018-2019

Fins el proper dia 30 de juny podeu inscriure als vostres fills i filles a les activitats extraescolars del curs vinent.

Com aquest curs passat, enguany també podeu fer la inscripció a través del formulari on-line!

D’una manera fàcil i ràpida, des de qualsevol lloc, podeu apuntar als vostres fill@s a les diferents activitats sense haver de lliurar cap document a la Secretaria de l’escola.

Recordeu que per a fer la inscripció de música s’ha de contactar directament amb les coordinadores de l’activitat a través de la bústia de correu vocaliademusica@gmail.com

Documents relacionats:

Cantània

IMG_7849Els/les alumnes de 5è, des del mes d’octubre, han estat preparant la Cantània “Partícules” des de 3 vessants diferents:

•Musical: aprenent la part melòdica, rítmica i textual de les 10 cançons que integren la Cantània.
•Escènica: tots els moviments corporals que acompanyen les cançons i que l’enriqueixen pel que fa a la qualitat estètica.
•Artística: tots els elements materials artístics necessaris per enriquir les cançons i que s’han dut a terme des d’Art Class.

Veure totes les fotos

Últim dia de patinatge

IMG_1532L’últim dia de patinatge a primer va ser molt divertit!
Vam posar-nos els patins i vam poder triar diferents esports, com el bàsquet, el futbol o el hoquei, tot amb patins!!!
Va ser molt emocionant veure com hem avançat tots i també adonar-nos que ja comencem a ser uns experts amb els patins!
Ens ho vam passar molt bé!!!

Veure totes les fotos

El taller de l’aigua

20180525_111140(2)Divendres 25 de maig van venir els d’Aigües de Barcelona a fer-nos una xerrada i un taller molt interessant.
Després de comprovar que amb el nostre projecte ja havíem après moltes coses de l’aigua, vam aprofundir en el cicle urbà de l’aigua i vam prendre consciència que és molt important no llençar algunes substàncies pels desaigües, ja que és molt difícil i costós netejar l’aigua.
Ens ho vam passar molt bé!!!

Veure totes les fotos

Ens visita la guàrdia Urbana

IMG_1439Avui ha vingut una agent de la Guàrdia Urbana a classe, es deia Mariana i ens ha parlat sobre les normes i el funcionament del trànsit a la ciutat, també ens ha explicat com hem de circular per la vorera i com hem d’anar anar lligats amb el cinturó quan anem amb el cotxe!
Ha estat molt interessant i hem après moltes coses!!!
Moltes gràcies Mariana!

Veure totes les fotos