Totes les notícies

Informació sobre la preinscripció per al curs 2019-2020

En relació a la preinscripció per al curs 2019-2020, es preveu el següent calendari:

  • Reunions informatives: seran els dimecres 23 de gener, 6 de febrer  i 6 de març, de les 15.00 a les 16.30, prèvia cita al telèfon 93 280 10 23 o bé a l’adreça escola@taber.cat

  • Jornada de Portes Obertes: dissabte 16 de març, de les 10.00 a les 12.00.

Patinatge sobre gel

patinatjeEl dia 20 de desembre els alumnes de tercer, Falcons i Timbalers, hem anat a patinar sobre gel a la pista de l’Illa Diagonal. Ens ho hem passat súper bé.
A més, hem tingut tanta sort, que ha vingut la televisió a gravar-nos i ens han fet una entrevista!

Veure totes les fotos

Obra de Nadal 2018

Captura de pantalla 2019-01-12 a las 10.48.29

Ja podeu veure l’Obra de Nadal de Tàber d’enguany!

Accedir als vídeos de l’Obra de Nadal

Important!

Recordeu que amb l’objectiu de garantir el dret a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge d’acord amb la legislació vigent, els vídeos de l’Obra de Nadal no són públics.

Per accedir als continguts protegits cal complir dos requisits:

  1. Estar donats d’alta al servei de comunicats per correu electrònic de l’Escola. Les famílies que han optat per rebre els comunicats en paper i els ex-alumnes han de  sol·licitar accés al disc online.
  2. Que l’adreça de correu electrònic amb la que esteu donats d’alta al servei de comunicats o al disc del punt anterior estigui vinculada a un compte Google. Podeu crear un compte Google i associar-hi l’adreça de correu electrònic que vulgueu de forma gratuïta. Si la vostra adreça és  de Gmail, o utilitzeu el Gmail pel vostre correu professional, ja teniu un compte Google. 

Un viatge per la història de Barcelona

born 6eEls alumnes de hem visitat el centre cultural del Born. Allà ens hem repartit en dos grups i hem realitzat una visita guiada per l’edifici i un posterior taller.
Un grup ha estat testimoni de com va ser assetjada la ciutat de Barcelona en la guerra de successió i l’altre grup ha realitzat un viatge per la història moderna de la nostra ciutat.
Aquesta visita està emmarcada dins el projecte de Patrimonia’m i alhora va lligada amb la sessió setmanal de Tenim història.

Veure totes les fotos

Treball globalitzat: Les etapes de la història

IMG_20190111_120130Els alumnes de tercer estem treballant la línia del temps. Durant algunes sessions, hem investigat per grups les característiques principals de les etapes de la història. Hem realitzat un mural en treball cooperatiu i l’hem explicat davant dels companys de la classe. Ha estat una activitat molt enriquidora i hem après moltes coses sobre els nostres avantpassats! 

Veure totes les fotos

Jugant junts

IMG_20190111_111029El divendres 11 de gener, a l’hora del pati, els nens i nenes de 4t Puigmal i Montfred vam estar jugant junts a les classes. Cadascú va portar una joguina o joc que li havien portat els reis i que li agradava molt per jugar amb els altres companys.
Ens va agradar molt jugar amb els altres companys, compartir i veure altres joguines i jocs diferents als nostres.

Veure totes les fotos

Ens visiten els avis del Roger Altimira

IMG_6728

Finalment, dijous passat, 10 de gener, van poder venir a visitar-nos els avis del Roger Altimira. Havíem ajornat la visita i ens va fer molta il·lusió poder compartir també amb ells les seves vivències.

Ens van preparar una exposició de càmeres fotogràfiques de diferents èpoques i, per acabar, vam poder fer-nos moltes fotografies amb les “polaroids” que van portar.

Vam passar una tarda fantàstica!

Moltes gràcies!!!

Veure totes les fotos

Comencem el trimestre… jugant!!!

joguinesEl primer dia d’escola d’aquest segon trimestre que serà tan llarg, l’hem començat jugant amb les joguines que ens havien portat els Reis, el pare Noel i el Tió!
Va ser molt divertit compartir les nostres joguines amb la resta de companys i companyes de tot el cicle de mitjans.

Veure totes les fotos

Hem anat al CRARC

DSC_0041

Els nens i les nenes de P4 hem anat al CRARC i hem après molt sobre els amfibis i rèptils i com els des del Centre de Recuperació els cuiden i ajuden.

Veure totes les fotos