Totes les notícies

Treballem a l’hort

Hem collit faves i cebes, i les hem portat a la cuina.
El pugó ha atacat l’albercoquer i l’hem netejat amb aigua sabonosa.
Dels aglans que vam sembrar, han sortit unes quantes alzines!

Descoberta de Sarrià

Falcons i Timbalers/es vam fer un passeig pel barri de Sarrià per iniciar el projecte i vam visitar: el Mercat de Sarrià, la Seu del Districte , el parc de Joan Reventós i la Impremta Tormiq que molt amablement ens va convidar a visitar-la el pare d’ en Guillem.

Veure totes les fotos

Trobada d’escoles patrimoniadores de Barcelona

El passat dimecres 24 de maig, els nens i nenes de Canigó i Matagalls vam participar en la trobada d’escoles patrimoniadores de Barcelona.

La trobada es va fer al MUHBA Oliva Artés. Allà vem poder explicar als representants del MUHBA i als nens i nenes d’altres escoles la feina que hem fet al llarg del curs sobre el creixement de la nostra ciutat, Barcelona.

Un cop acabada la nostra exposició, vam dissenyar uns cartells engrescant a la gent a anar al museu o dissenyant el nostra museu ideal. Els dibuixos estaran exposats al mateix centre.

Després de dinar un grup musical ens va fer ballar per acabar tenint un dia rodó.

Gràcies a tots i a totes els que ho van fer possible!

Veure totes les fotos

Dia mundial del refugiat

IMG-20170620-WA0000

La Comunitat educativa de Tàber en suport dels infants que demà no podran acabar l’escola.

#SomRefugi
#volemacollir
#diamundialdelrefugiat

Hem recollit 240 kg d’aliments!

Aquest curs els nens i nenes de l’escola hem fet el VI recapte d’aliments i hem pogut recollit 264 kg d’aliments (pasta, arròs i oli d’oliva o gira-sol).
Us volem donar les gràcies a tots per la vostra col·laboració.

 

En Gabriel Castro, 1r premi en el Torneig Escolar d’Escacs 2017

premi Gabriel CastroEl passat 10 de juny, en Gabriel Castro, de 6è Montseny, va resultar guanyador amb el primer premi en la categoria Sub 12, en el Torneig Escolar d’Escacs 2017, organitzat per l’EDAMI.
 
Juntament amb els seus pares, va donar la copa a l’escola, el mateix dia de la Festàber. La podreu veure a la secretaria de l’escola.
 
Moltes gràcies i l’enhorabona, Gabriel!

Servei de Transport d’Autocar 2017-2018

S’OBRE EL PERÍODE D’INSCRIPCIÓ AL SERVEI DE TRANSPORT D’AUTOCAR PER AL CURS 2017-2018. FINS EL DIA 30 DE JUNY. ATENCIÓ!

Enguany es dissenyen rutes d’autocar noves, a partir de les adreces de referència dels usuaris que s’inscriguin a Servei Complet (SC) o Mig Servei (MR) (dues adreces com a màxim).

Les inscripcions dels usuaris que vulguin contractar el Servei Esporàdic Regular s’obriran al setembre per començar a l’octubre i estaran condicionades a la disponibilitat de places i parades ja establertes, un cop comptabilitzats els usuaris de SC i MR.

L’empresa encarregada de realitzar el servei de transport escolar és GRAND LORD BUS S.L., empresa que fa més de 20 anys que ofereix aquest servei a l’AFA de l’Escola Tàber. El servei de transport escolar per al curs 2017-2018 està compartit amb l’Escola Dolors Monserdà – Santapau i l’Escola Costa i Llobera.

Accediu al formulari d’inscripció a través del següent enllaç i llegiu atentament la normativa d’ús del servei.

 

Més informació aquí