Biblioteca

El curs 2006-2007 vam iniciar el Projecte d’Innovació Educativa Biblioteca Puntedu. Això vol dir que es treballa perquè la Biblioteca de l’escola esdevingui un veritable espai de coneixement i aprenentatge, un centre de recursos amb informació en diferents suports, un espai per a desenvolupar continguts de les diferents àrees curriculars, els hàbits lectors i el gust per la lectura, un servei a tota la comunitat educativa i un lligam amb les biblioteques públiques.

L’espai

El raconet

Aquesta és la Biblioteca de llibres d’imaginació dels nens i nenes de 3 a 6 anys. A la visita setmanal poden triar i remenar contes. La mestra inicia la sessió amb la lectura d’un conte.

La biblioteca gran

Aquest és l’espai dels nens i nenes de Primària. Aquí poden trobar llibres d’imaginació, revistes, llibres de coneixement,…

Comissió gestora

Responsables

La comissió mixta (AMPA-Escola) neix el curs 2010-11 amb l’objectiu d’actualitzar la  biblioteca per poder convertir-la en un espai de consulta, d’intercanvi, de préstec i de treball per als nens i nenes.

Responsables:

  • Carme Launer
  • Maite Roca
  • amb el suport de la Junta Pedagògica

Adreces webs d’interès

Si esteu interessats en les novetats, activitats o recomanacions pels vostres fills cliqueu aquests links:

BIBLIOTECA DE TARDA

La biblioteca del Tàber obre les portes les tardes de dilluns a dijous, de 16:30 a 18:00h.

Cal que el pare/mare/tutor dels alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è signin i entreguin aquesta butlleta d’inscripció a l’escola per tal d’utlitzar la biblioteca.

En aquest enllaç trobareu la normativa de la Biblioteca, que heu de signar i entregar a Secretaria o a la Biblioteca.

I en aquest altre enllaç , el Carnet LlibreTàber, que us reconeixerà com a usuaris de la Biblioteca.

Per temes de normativa i autoritzacions consulteu la secció de la web. Però us recordem que:

  • L’alumnat de P3 a 2n han de venir i marxar acompanyats d’un adult. No es poden deixar sols a la biblioteca.
  • L’alumnat de 4t a 6è poden venir sols i marxar sols sempre que els pares ho hagin autoritzat.
  • L’alumnat de 3r poden venir sols a la biblioteca però no poden marxar sols. Els haurà de venir a buscar un adult o marxar amb un germà més gran sempre que els pares ens ho hagin autoritzat.

La persona que estarà al càrrec d’aquest servei serà la Patrícia Aran, que actualment també està com a monitora de menjador. Per qualsevol dubte o aclariment ens podeu enviar un email a biblioteca@taber.cat i mirarem de donar-vos resposta ràpidament.