Escola coeducadora

Biblioteca coeducadora

Des de la comissió de gènere i gràcies a les subvencions de l’Ajuntament de Barcelona, hem creat una biblioteca coeducadora a disposició de les famílies i mestres. La biblioteca està físicament a la biblioteca de l’escola, i es poden agafar en préstec els llibres.
Funcionament: Actualment, a causa de la Covid, les famílies que vulgueu agafar en préstec algun llibre, l’heu de demanar via agenda dels vostres infants indicant el títol, donat que no es pot accedir físicament a la biblioteca. Podeu disposar del llibre durant 1 mes, prorrogable, sempre que no hi hagi alguna altra persona en llista d’espera pel mateix títol.
A continuació, trobareu el llistat amb els 22 títols que trobareu actualment a la biblioteca, amb un breu resum, i un vídeo que hem elaborat a manera de resum.

Veure tots els llibres

Xerrades cafè

La comissió gènere dinamitza un espai de debat i reflexió per mares i pares sobre temes relacionats amb el gènere i la infància. Són trobades trimestrals on des de la comissió es proposen articles per llegir prèviament i es proposa una data per fer una trobada (actualment virtual)  per compartir les reflexions. Podeu trobar els materials de cada sessió aquí:
 
– 1a Xerrada-cafè: Pixes fora de test?  Accés als materials

Activitats de formació i sensibilització per a famílies, mestres i alumnat

Des de la comissió de gènere i de la mà de l’escola, organitzem activitats de formació i sensibilització dirigides a tota la comunitat educativa. A continuació trobareu l’enllaç a les darreres activitats programades
  •  Curs 2020-21:  Xerrada sobre masculinitats i infància a càrrec de Miquel Missè 
  • Curs 2020-21: Formació a mestres i alumnat per prevenir l’abús infantil a càrrec de Vicki Bernadet 
  • Curs 2019-20: Xerrada sobre sexualitat a la infància 
  • Curs 2019-20: Xerrada Prevenció abús infantil a càrrec de Vicki Bernadet 

11F dia de la dona i la nena en la ciència

Consulteu aquí les activitats de l’11 de febrer de 2021